Organisatieontwikkeling, Strategisch HRM, Arbeidsdeskundig Advies, WIA, Ziekteverzuimbegeleiding

Over HrmPlus - HrmPlusMrt16

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over HrmPlus
HrmPlus is opgericht door Lizzy Challik. Zij is een Organisatiesocioloog, HRM-adviseur, Arbeidsdeskundige en Hogeschooldocent.
Met haar achtergrond en ervaring is ze breed inzetbaar in de begeleiding van personeel en organisaties. Ze is goed op de hoogte van de wet- en regelgeving, beschikt over een uitgebreide kennis van de diverse sectoren en beroepen, heeft een netwerk en kent het speelveld. Lizzy handelt transparant zonder franje en is volgens anderen direct in haar benadering.

HrmPlus werkt samen met diverse partners zodat continuïteit gewaarborgd is. De dienstverlening is tevens verruimd met onder andere coaching en casemanagement. Voor meer informatie over Lizzy wordt u verwezen naar LinkedIn.
Als ondernemer coacht ze medewerkers en leidinggevenden in verschillende werksituaties en voert ze opdrachten uit voor het bedrijfsleven en de overheid.

In de laatste jaren heeft ze als parttime docent gewerkt aan Inholland Hogeschool in Rotterdam. Ze had veel begeleidingscontacten met jongeren die een stage hebben gedaan.

Daarnaast begeleidt ze studenten van het HBO en de Universiteit met het schrijven van hun scriptie, en geeft ze workshops als voorbereiding op hun eindgesprek (verdediging van scriptie).De kenmerken van HrmPlus zijn maatwerk, betrokkenheid en kwaliteit.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu