Organisatieontwikkeling, Strategisch HRM, Arbeidsdeskundig Advies, WIA, Ziekteverzuimbegeleiding

Strategisch HRM - HrmPlusMrt16

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Strategisch HRM
U weet dat  mensen  het verschil maken. Maar weet u ook wat u moet doen om dit te verzilveren?  Een heldere strategie biedt richting en perspectief. Omdat niet ‘de organisatie’ maar de mensen daarbinnen de strategie uitvoeren, is inzicht in de bijdrage van uw medewerkers aan het bedrijfssucces van groot belang.

HrmPlus  ondersteunt u met het vertalen van de strategische uitdagingen van uw organisatie naar een optimale inzet van menselijk kapitaal. Op deze wijze borgt u dat uw HR-beleid de meeste waarde toevoegt. Dit doen we door middel van visievorming en strategieontwikkeling op het gebied van organisatie, werk en mens.
Hierbij adviseert HrmPlus u welke middelen u kunt toepassen om dit te bereiken, zoals strategisch personeelplanning (huidig en toekomst in functies, opleiding, competenties en kosten), bepaling managementstijl en het coachen en trainen van de managers.Het bepalen van de HRM-tools, die passen in uw organisatie, is belangrijk. Zoals een efficiënte wijze van werkoverleg of inzicht hebben in de verantwoordelijk- en bevoegdheden van leidinggevenden en medewerkers, handboek over processen/procedures, effectieve dataverwerking personeelsinformatiesysteem, of het werven van personeel

Een reorganisatie brengt bovendien veel extra werk met zich mee voor een HRM-afdeling. HrmPlus begeleidt graag dit reorganisatieproces binnen uw bedrijf. Samen met uw HRM-afdeling zorgt HrmPlus bijvoorbeeld voor begeleiding van boventallige medewerkers naar een andere passende baan (voorbereiding outplacement) en ondersteuning in ontslagprocedures.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu