Organisatieontwikkeling, Strategisch HRM, Arbeidsdeskundig Advies, WIA, Ziekteverzuimbegeleiding

Referenties - HrmPlusMrt16

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Referenties

Enkele recente ervaringen van anderen met HrmPlus

Referentie van een oud studente
Tijdens mijn studie heb ik Lizzy leren kennen als docent HRM, stagebegeleidster en afstudeerbegeleidster. Gedurende dit begeleidingstraject heb ik de vaardigheden ontdekt van Lizzy. Het is een fijn mens met veel kennis, en ook veel gevoel. Hiermee leverde ze maatwerk. Ze gaf niet meer begeleiding dan ik nodig had, maar wel veel gevoel van zekerheid en veiligheid. Zij is kritisch wanneer het nodig is, eerlijk wanneer ze waardering geeft en ruim meedenkend als er onverwachte situaties ontstaan.
Ook hebben haar enthousiasme, expertise en motivatiekracht mij aangezet om de eerste stap te nemen als ondernemer. Sindsdien is de band alleen maar versterkt. Zij ziet waarde, benoemt de waarde en laat ook een toegevoegde waarde achter. (Samira, 2015)

Een referentie van een Hogeschool collega
Lizzy is een intelligente,  doortastende collega met een analytisch vermogen. Hierdoor kan ze de grote lijnen in het oog houden. Dit betekent dat ze weet wanneer het nodig is een constructieve bijdrage te leveren. En dat kan ze dan ook uitstekend. Ze heeft goede coachingsvaardigheden, waarbij ze een bepaalde strengheid hanteert, die zeer effectief is. Lizzy heeft een pragmatische instelling en een kalme vastberadenheid in de begeleiding van mensen. Janke (2015)

Referentie medewerkster
‘Ik wil je ontzettend bedanken voor je begeleiding. Je hebt mij geleerd het beste uit mijzelf te halen om sterker in mijn schoenen te staan. Ik besef nu dat je strenge en kritische houding voor mijn bestwil is geweest. Hanan (2015)’
Referentie revalidatiearts

'In het afgelopen jaar heeft Lizzy Challik mij meer dan vier maanden gecoacht in mijn werksituatie. Als revalidatiearts behandel ik op verschillende vestigingen patiënten. Gezien de ontwikkelingen in de gezondheidszorg wordt in financieel opzicht een efficiency slag gemaakt waarbij de kwaliteit van de medische zorg voorop staat. Lizzy heeft mij begeleid met het structureren van het leidinggeven en aansturing van het revalidatieteam. Ze was scherp in haar advisering met een totaal beeld op het resultaat. Ze heeft mij doen inzien dat er meer kwaliteiten en aspecten nodig zijn om een andere revalidatiearts te kunnen zijn. Ik kan u haar aanbevelen' Herman, revalidatiearts, (Mei 2014).

Referentie manager Hogeschool

‘Dank voor jouw bijdrage aan het onderwijs en het team in de afgelopen jaren. Ik heb je ervaren als een betrokken en gepassioneerde docent naar de studenten toe. Je hebt een absolute bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van jonge mensen’. Gerben (2014)

Referentie student
'Ik zag enorm op tegen mijn afstuderen en ik had geen idee hoe of waar ik moest beginnen. Lizzy heeft mij geholpen een opzet te maken. Dit stelde mij in staat om gemotiveerd aan de slag te gaan en zaken zelf te ontdekken. Op momenten dat ik door de bomen het bos niet meer zag, gaf zij mij goede adviezen en ideeën waardoor ik weer verder kon. Daarnaast bekeek zij mijn stukken altijd erg kritisch, dit resulteerde erin dat ik zelf ook steeds kritischer werd. Mede hierdoor heb ik mijn scriptie met een 8 afgerond. Ik ben Lizzy erg dankbaar voor haar hulp, goede adviezen en het feit dat ik altijd bij haar terecht kon.' Kirsten (2013)


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu